Nouri Foundation opent Havenpannatoernooi

Op zaterdag 29 juni is de Nouri Foundation aanwezig tijdens de Jongerendag van de Zeehavendagen Amsterdam. Jongeren kunnen meedoen aan het Havenpannatoernooi of meer leren over het belang van reanimeren.

Sport verbindt 

De missie van de Nouri Foundation is dat iedereen mee kan blijven doen, in een (hart)veilige omgeving en doet dat middels het plaatsen van AED's en het verzorgen van reanimatiecursussen, samen met de Hartstichting. Bij deze plaatsing organiseert de Foundation activiteiten die voor verbinding tussen verschillende doelgroepen zorgt. Ook sport is een verbindende factor. wordt ook op de Jongerendag volbracht, Samen met de Gemeente Amsterdam, het Jongerenpunt Amsterdam en de organisatie van Werken in de Haven zorgt de Nouri Foundation ook tijdens de Jongerendag voor verbinding. Enerzijds door het Havenpannatoernooi waar jongeren aan mee kunnen doen, anderzijds door samen met de Hartstichting bewustzijn te creëren over het belang van tijdig reanimeren.

Amsterdamse jongeren kunnen naast hun sportieve deelname ook kennismaken met de haven via allerlei activiteiten. 

Zeehavendagen Amsterdam voor jongeren 

De Zeehavendagen Amsterdam vinden plaats van 27 tot en met 30 juni. Hierbij biedt het bedrijfsleven publiek de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Maar ook voor scholieren, studenten, werk en/of stagezoekenden is er een uitgebreid programma. Op donderdag worden 1.200 scholieren ontvangen voor een Promotie Event Techniek (Haven) en op vrijdag doen 300 studenten een Hackathon. Ook die dag wordt de grootste Amsterdamse Haven stage- en banenmarkt georganiseerd. De activiteiten zijn onderdeel van het Stimuleringsprogramma Werken in de Haven. 

Meedoen 

Wil je er ook bij zijn? Alle activiteiten zijn gratis! 

Zaterdag 29 juni 2024 - 14.00 - 17.00 uur 
Locatie: ‘Havenexperience De Terminal’ 
Passenger Terminal Amsterdam 
Piet Heinkade 27, Amsterdam 

 

Fotocredits: Benjamin Kotek